Youtube logo
Menu

Kommunikasjonsløsninger til tungvekterne
Det familieeide firmaet Kaj Larsen Communication A/S holder til i Ringsted og driver med direkte salg til el-bransjen, grossister og institusjoner.

Kommunikasjonsløsninger som for eksempel calling- og samtaleanlegg er firmaets ekspertise, og Ole Klitkou, som fungerer både som selger og tekniker, forteller, ikke uten stolthet i stemmen, om et firma som fungerer upåklagelig.

Der er også god grunn til å være stolt. For til tross for firmaets beskjedne størrelse – Ole Klitkou og ’Fruen’, som er både direktør og ’finansminister’ i selskapet, er kreftene bak – har Kaj Larsen Communication A/S tungvektere på listen over kjøpere av kommunikasjonsløsninger. Blant annet Arla i Sønderjylland, Coop Danmark på Fyn og Køge Privatskole i … ja, Køge.

40.000 m2 lager
I Coop har Kaj Larsen Communication A/S laget en basisdekning av hele Coops lager i Odense, som totalt teller 40.000 kvm fordelt på lager, kontorer og administrasjonsbygninger.
Det er satt opp varslings- og callinganlegg fordelt på fire hovedsoner med mulighet for sonecalling fra 16 posisjoner og calling fra alle. Det er også mulighet for å spille musikk over anlegget i alle eller utvalgte soner.

Det er benyttet forskjellige produkter til det meget omfattende installasjonsprosjektet, blant annet en rekke produkter fra Monacor. Eksempler er kulehøyttalere (EDL-420/WS) og porselensfatninger (LKB-1) samt lydgivere, forsterkere og styreenhet til bakgrunnsstøy.

- Men generelt er det meget forskjellige løsninger vi leverer hos de forskjellige kundene, forklarer Ole Klitkou. Så det er vanskelig å si hvilke av Monacors produkter vi bruker mest.

Vi bruker nok noe fra hele paletten; lydanlegg til musikk og beskjeder, høyttalere, videoovervåkningsutstyr og mye mer. Men ikke noe sceneutstyr, tilføyer han.

”Vi arbeider kun med tilfredse kunder og leverandører”
Ole Klitkou og Monacor inngår nærmest i en form for parløp – Ole har dialog med kunden, ser på kravspesifikasjonene og kontakter så Monacor for deres profesjonelle support og veiledning. Ofte kan Kaj Larsen Communication A/S bruke sine egne samtaleanleggsfunksjoner ved å matche dem med utstyr fra Monacor og på den måte skape den optimale løsningen for kundene.

- Både Monacor og jeg arbeider kun med tilfredse kunder og leverandører. Det gir en garanti for godt arbeide, og vi kan bruke hverandre som referanser. På den måten kan vi gi hverandre en mulighet for mersalg, og det er jo slett ikke så dårlig, sier Ole Klitkou.

På forespørsel, om han ikke har noe negativt å si om Monacor, svarer han benektende:
- Jeg ville nevne det, hvis det var noe jeg var utilfreds med, sier han med ettertrykk. Men det er der faktisk ikke. Det fungerer veldig bra og de få gangene det har vært noen produkter som  det var noe galt med, er de blitt byttet uten problemer.

NYHETER

TILBUD

KONTAKT

Spør Monacor?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst ta kontakt med oss på 8155 1940 bruk chatten vår eller send oss en e-post